Piškvorky – školní kolo

Školní kolo soutěže v piškvorkách proběhne pro přihlášené žáky ve středu 13. 10. 2021 od 14:00 v učebně 2/8.

Organizátorem akce je Jakub Sochor, žák E2.

Probíhá již třináctý ročník soutěže pIšQworky, která je největší česko-slovenskou soutěží pro studenty středních škol a žáky druhého stupně základních škol v logické hře piškvorky. Během předchozího ročníku se našich turnajů zúčastnilo více než 7 000 studentů z 600 škol.

pIšQworky:

  • Zlepšují logické a analytické myšlení
  • Podporují zdravou soutěživost a fair play
  • Mají snadná pravidla, zúčastnit se může každý
  • Budují nová přátelství mezi spolužáky i se studenty z jiných škol
  • Vytváří skvělé zážitky a odměňují studenty hodnotnými cenami

Pravidla

Soutěž je určena pro pětičlenné týmy, které se do 15. října přihlásí na stránkách soutěže. V listopadu proběhnou dvě Online kola a offline Regionální finále. Ti nejlepší si pak osobně o vítězství zahrají 3. prosince na Grandfinále v Brně.

První, nepovinné kolo si zvládnete uspořádat sami. Přihlaste své studenty na naše školicí workshopy a pověřte je organizací školního kola. Získají důležité zkušenosti s organizováním, které využijí nejen během příprav na pIšQworky. Na webu najdete podrobnější informace.

Soutěž dlouhodobě podporuje Masarykova univerzita; Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a další partneři.

Veškeré podrobnosti, přihlašovací formulář a pravidla naleznete na webových stránkách. Aktuální dění můžete sledovat také na Facebooku a Instagramu soutěže.